KSV speelt in op een groeiende markt

KSV Oost Nederland, met een jong team en medewerkers, probeert altijd in te spelen op acute vragen binnen de markt. Zo ziet KSV Oost Nederland een toenemende vraag om kleinere- en spoedzendingen te verzorgen.

KSV Oost Nederland heeft op deze vraag ingespeeld met de aankoop van een speciale bakwagen. In samenspraak met Mercedes-Benz en de carrosserie bouwer is een wagen gebouwd met een geconditioneerde bak die uitgerust is met een laadklep. Uiteraard is deze wagen uitgerust met een dieselmotor die voldoet aan de Euro6 norm, om de milieubelasting zo laag mogelijk te houden.

Er is wederom voor gekozen om de wagen te voorzien met reclame van een klant. Deze bakwagen is geheel in stijl van partner Greenlines Retail ontworpen. Greenlines Retail is nu zo’n 15 jaar actief binnen de branche en organiseert bloemen- en planten logistiek in de Benelux. Het bedrijf heeft een eigen distributienetwerk en kan binnen een kort tijdsbestek zorgen dat zelfs grote opdrachten gerealiseerd worden. Klanten worden door Greenlines compleet ontzorgt doordat het complete proces van kweker tot aan de retail uit handen genomen wordt, inclusief de emballage en administratieve afhandeling. KSV Oost Nederland is een van de partners van Greenlines Retail en vind het belangrijk dat dit bedrijf zichtbaar aanwezig is op de weg. KSV Oost Nederland verwacht door deze strategische aanschaf goed in te kunnen spelen op wensen binnen de markt. Daarnaast wil KSV Oost Nederland een bedrijf zijn waar jonge mensen met plezier en enthousiasme op kundige manier worden opgeleid om constructief en langdurig te werken binnen de sierteelt branche.

KSV Oost Nederland en Greenlines Retail hopen op vele veilige kilometers.

KSV
Het jonge team van KSV neemt de bakwagen in ontvangst