Onze achtergrond

De wortels van KSV

KSV Oost Nederland is opgericht op 10 mei 2000. Onze wortels liggen echter veel dieper in de tijd. KSV kwam voort uit I.T.O.N., de vervoersafdeling van Bloemenveiling Oost Nederland (VON). Na de opsplitsing van VON in groenten en fruit (The Greenery) en bloemen en planten (het tegenwoordige Plantion) ontstond KSV Oost Nederland op initiatief en onder leiding van directeur Piet Kniest. Met onze ervaren chauffeurs, waarvan een aantal al voor I.T.O.N. aan de slag was, werd KSV de huisvervoerder van Plantion. Enkele van onze wagens rijden daarom nog steeds in de huiskleuren van Plantion. Sinds de opening van Plantion in 2010 kunt u ons ook vinden op het terrein van Plantion in Ede.

Leiding

Bart Wezendonk heeft sinds september 2015 de leiding over een jong en enthousiast team. Bart (35) is direct na zijn HBO opleiding Bedrijfseconomie bij KSV als planner/administrateur aangevangen. Bart werkt al ruim 10 jaar bij KSV. Samen met Ilona Blom (25) verrichten zij alle planmatige, commerciële en administratieve werkzaamheden voor KSV. Met nieuw elan, een frisse huisstijl en het gebruik van slimme software heeft het bedrijf een goede basis gelegd voor de toekomst.

KSV zal haar klantenbestand verder uitbreiden. Iedereen die iets met sierteeltproducten doet is van harte welkom bij KSV. Natuurlijk zal KSV de hechte, historische band met Plantion houden en verder versterken. Onze kernwaarden staan daarbij ook in de toekomst recht overeind: flexibiliteit, een goede communicatie en een optimale dienstverlening waarbij steeds onze lijfspreuk overeind blijft: afspraak is afspraak.

Huisstijl

KSV introduceerde in 2015 een nieuwe huisstijl. Logo, website, drukwerk en zelfs het wagenpark zijn vernieuwd. Gekozen is om een herkenbare stijl te ontwikkelen. Natuurlijk zal een deel van het wagenpark in de kleuren van Plantion uitgevoerd blijven. Daarnaast staat KSV open om naast haar eigen huisstijl ook reclame uitingen van kwekers waarmee KSV al een jarenlange samenwerking heeft, op haar auto’s te plaatsen. Op het moment rijdt de vijfde nieuwe vrachtwagencombinatie en een nieuwe motorwagen al op de Nederlandse wegen.

 

 

 

Bart KSV
Bart Wezendonk

 

Ilona Blom