KSV Oost Nederland heeft een nieuwe trekker, voorzien van het logo van Kwekerij van Tilburg

KSV - Van Tilburg

 

KSV Oost Nederland heeft een regiofunctie in het tuinbouwgebied Betuwe, Liemers, Veluwe, Achterhoek en Maas en Waal eigenlijk in geheel Oost Nederland. KSV verzorgt o.a. al jaren de sierteeltlogistiek voor verschillende kwekers in Oost Nederland. Daarom is het haast vanzelfsprekend dat KSV Oost Nederland lokale tuinbouwbedrijven onder de aandacht wil brengen in Nederland. Daarom plaatst KSV Oost Nederland met trots reclame uitingen van lokale kwekers op de oplegger. Hierdoor zijn deze kwekers zichtbaar aanwezig op de weg waarbij zij hun bedrijf kunnen promoten.

 

 

KSV - Van Tilburg1

Deze vrachtauto combinatie is voorzien van het logo en de prachtige Hortensia’s van Kwekerij van Tilburg uit Groessen. Deze kwekerij bestaat sinds 1994 en is gespecialiseerd in het kweken van 

Hortensia’s van stek tot volle bloei. Kwekerij van Tilburg is een echt familiebedrijf met vader Martien van Tilburg met zijn vrouw Marian en 2 zonen Rene en Marco. Het bedrijf is ruim 6.7 ha groot.

Dit keer heeft KSV Oost Nederland de 2e Mercedes trekker in gebruik genomen. Gekozen voor Mercedes is niet alleen vanwege de mooie, robuuste uitvoering maar vanwege het uitstekende verbruik
met vanzelfsprekend een motor die voldoet aan de Euro 6 norm. Deze motoren stoten een lagere hoeveelheid roetdeeltjes en stikstofoxiden uit, dus goed voor het milieu.

KSV Oost Nederland en kwekerij van Tilburg hopen op vele veilige kilometers.