Zo werkt KSV Oost Nederland

KSV Oost Nederland is een dynamisch, vooruitstrevend bedrijf met een verfrissende aanpak. Hierdoor is KSV in staat is om al Uw transportbehoeften te organiseren. Een doordachte automatisering en planning zorgen voor snelle transportoplossingen. KSV houdt van logistieke uitdagingen.

 

ksvvollogo500

Voor wie

Kwekers. KSV Oost Nederland vervoert sierteeltproducten van de tuin en/of de kas naar de veilingen in Ede, Aalsmeer, Rijnsburg, Naaldwijk, Herongen en Eelde. Dag- of klokhandel, uw vracht komt in perfecte conditie en steeds op tijd op de veiling aan.

Retail. Vanaf de kweker, leverancier of de veiling brengt KSV Oost Nederland ingekochte bloemen en planten naar alle tuincentra, bouwmarkten, bloemen- en decoratiewinkels in Nederland.

Export. Heeft u een zending voor het buitenland? Ook die regelen we. In samenwerking met betrouwbare collega-transporteurs bieden we u snel een oplossing op maat.

Korte lijnen, altijd bereikbaar

KSV Oost Nederland is betrokken bij uw bedrijf. Daarom zijn we 24 uur per dag actief, het hele jaar door. Van een telefoontje voor een spoedzending raken we niet in paniek. Onze chauffeurs zitten bij wijze van spreken al in hun cabine wanneer u belt.

Chauffeurs en wagenpark

Het wagenpark van KSV Oost Nederland bestaat uit moderne trekkers met opleggers met mogelijkheden voor geconditioneerd vervoer. Ons grootste kapitaal zijn onze chauffeurs. Zij weten als geen ander hoeveel tijd en energie het heeft gekost om een perfect product te kweken. Natuurlijk houden zij van de weg, maar eigenlijk nóg meer van hun lading. Zij hebben immers een jarenlange ervaring in het vervoer en het laden/lossen van sierteeltproducten. Zij weten precies met welke vervoerscondities gereden moet worden onder alle weersomstandigheden, dag en nacht.

Overige transporten door KSV

Uiteraard is KSV ook in staat om niet sierteelt gerelateerde producten te rijden. KSV is het gewend om met kleine zendingen om te gaan en KSV rijdt door heel Nederland; elke dag weer. Daarnaast beschikt KSV over een breed netwerk van collega-transporteurs waardoor zendingen snel en goed in geheel Nederland kunnen worden bezorgd. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. U staat versteld over onze mogelijkheden.

KSV Truck

Borgijink Bouvaria bloem