Hier kan een tekst komen

contact

Diensten

KSV Oost Nederland is een dynamisch, vooruitstrevend bedrijf met een verfrissende aanpak. Hierdoor is KSV in staat om al uw transportbehoeften te organiseren.
Een doordachte automatisering en planning zorgen voor snelle transportoplossingen.
KSV houdt van logistieke uitdagingen. Met de ervaring om met zowel grote als kleine zendingen om te gaan, rijdt KSV door heel Nederland. Elke dag weer.

Voor wie

Kwekers. KSV vervoert sierteeltproducten van de tuin en/of de kas naar de veilingen in Ede, Aalsmeer, Rijnsburg, Naaldwijk, Herongen(D) en Eelde. Dag- of klokhandel, uw vracht komt in perfecte conditie en steeds op tijd op de veiling aan.

Retail. Vanaf de kweker, leverancier of de veiling brengt KSV ingekochte bloemen en planten naar alle tuincentra, bouwmarkten, bloemen- en decoratiewinkels in Nederland.

Export. Heeft u een zending voor het buitenland? Ook die regelt KSV. Zelf, óf in samenwerking met betrouwbare collega-transporteurs wordt snel een oplossing op maat geboden.

Korte lijnen, altijd bereikbaar

KSV is betrokken bij uw bedrijf. Daarom is KSV 24 uur per dag actief, het hele jaar door. Van een telefoontje voor een spoedzending raken we niet in paniek. De chauffeurs van KSV zitten bij wijze van spreken al in hun cabine wanneer u belt.

Chauffeurs en wagenpark

Het wagenpark van KSV bestaat uit moderne trekkers met opleggers met mogelijkheden voor geconditioneerd vervoer. Het grootste kapitaal van KSV zijn de chauffeurs. Zij weten als geen ander hoeveel tijd en energie het heeft gekost om een perfect product te kweken.
Natuurlijk houden zij van de weg, maar eigenlijk nóg meer van hun lading. Zij hebben immers een jarenlange ervaring in het vervoer en het laden/lossen van sierteeltproducten.
Zij weten precies met welke vervoerscondities gereden moet worden onder alle weersomstandigheden, dag en nacht.

Overige transporten door KSV

Uiteraard is KSV ook in staat om niet-sierteelt gerelateerde producten te vervoeren. Dit kunnen grote en kleine zendingen zijn, die KSV door heel Nederland vervoert.
Daarnaast beschikt KSV over een breed netwerk van collega-transporteurs waardoor zendingen snel en goed in geheel Nederland kunnen worden bezorgd. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. U staat versteld van onze mogelijkheden.

Heeft u vragen?
Bel: +31 (0)88 323 3311
Mail: info@ksvoostnederland.nlklantenservice