Hier kan een tekst komen

contact

Over KSV

Niets is onmogelijk

KSV is een betrouwbare partner in sierteeltvervoer. Door jarenlange ervaring, korte lijnen en een oplossingsgerichte benadering is KSV uiterst flexibel. KSV is 24 uur per dag bereikbaar en denkt altijd met u mee, ook voor spoedzendingen. Niets is onmogelijk.      

Van kas naar klant

Bloemen en planten vervoeren. Dat is wat KSV voor u doet en dat doet KSV goed, héél goed. Sierteelt vraagt om optimale vervoerscondities onder alle omstandigheden. Van de kas naar de veiling of direct naar de klant.

Hart voor úw zaak

KSV weet welke zorg een kweker besteedt om perfecte bloemen en planten te produceren. Die zorg houdt niet op bij het verlaten van de kas. Als huisvervoerder van Plantion in Ede weet KSV alles over het deskundig en verantwoord transport van sierteelt. Met een modern wagenpark heeft KSV hart voor úw zaak.

De wortels van KSV

KSV Oost Nederland is opgericht op 10 mei 2000, echter de wortels liggen veel dieper in de tijd.
KSV kwam voort uit I.T.O.N., de vervoersafdeling van Bloemenveiling Oost Nederland (VON). Na de opsplitsing van VON in groenten en fruit (The Greenery) en bloemen en planten (het tegenwoordige Plantion) ontstond KSV Oost Nederland op initiatief en onder leiding van directeur Piet Kniest. Met ervaren chauffeurs, waarvan een aantal al voor I.T.O.N. aan de slag was, werd KSV de huisvervoerder van Plantion. 

Huidige tijd en toekomst

KSV wordt aangestuurd door Bart Wezendonk, zelf al jaren werkzaam in de transportsector en het sierteeltvervoer.
Samen met Pyr Tromp worden alle planmatige, commerciële en administratieve werkzaamheden voor KSV verricht.

Bart Wezendonk:
"met ons enthousiaste en professionele team werken we klant- en oplossingsgericht, nu en in de toekomst. KSV is een benaderbaar bedrijf waarin we het allemaal samen doen. Hierdoor is KSV dé partner voor haar klanten én haar medewerkers."

Pyr Tromp is sinds 2021 bij KSV werkzaam. Hij voltooide in 2018 zijn Manager Transport opleiding en heeft daarna 3 jaar ervaring opgedaan binnen de transportsector:
"door de korte lijnen met klanten en medewerkers merk je bij KSV een eerlijke en duidelijke communicatiesfeer, dat  resulteert in een prettige werkomgeving waar je niet snel voor verrassingen komt te staan".

Iedereen die iets met sierteeltproducten doet is van harte welkom bij KSV. Daarnaast zal KSV de hechte, historische band met Plantion houden en verder versterken.
De kernwaarden van KSV blijven daarmee ook in de toekomst gewaarborgd: flexibiliteit, een goede communicatie en een optimale dienstverlening waarbij de lijfspreuk overeind blijft: afspraak is afspraak.

Heeft u vragen?
Bel: +31 (0)88 323 3311
Mail: info@ksvoostnederland.nlklantenservice