Hier kan een tekst komen

contact

Nieuws

Nieuwe KSV combinatie in uitvoering Kwekerij de Molenhoek

Geplaatst op

Molenhoek Met grote toewijding en enthousiasme werkt de Molenhoek aan de kwaliteit van hun producten, de Phalaenopsis. Planten maken de wereld mooier. Als er ook in goede sfeer gewerkt wordt dan ontstaat er “Magic”. De orchidee zelf is een warmte minnende plant. De... Lees meer »

KSV zet met nieuwe combinatie GroWplant in het zonnetje

Geplaatst op

GroWplant GroWplant is een dynamisch familiebedrijf waar op slimme, flexibele en duurzame manier planten worden gekweekt en verhandeld. Al meer dan 40 jaar is GroWplant gespecialiseerd in het produceren van een breed assortiment tropische planten en seizoensproducten.... Lees meer »

KSV Oost Nederland wenst u een gezond en veilig 2023 !

Geplaatst op

... Lees meer »

KSV Oost Nederland wenst u Fijne Feestdagen en een gelukkig en gezond 2023 !

Geplaatst op

... Lees meer »

Tegemoetkoming Energiekosten (TEK) kent lager maximum voor tuinders

Geplaatst op

Vrijdag 14 oktober jl. heeft Minister Adriaansens van Economische Zaken de reeds aangekondigde regeling Tegemoetkoming Energiekosten (TEK) voor energie intensieve MKB-bedrijven nader toegelicht. MKB-bedrijven, waarbij de energiekosten minimaal 12,5% van de omzet bedragen,...... Lees meer »

Steunpakket MKB bijna rond, kabinet wil helft stijging energiekosten vergoeden

Geplaatst op

Veel relaties van KSV zijn energie-intensieve MKB-ondernemingen, die in deze tijd moeite hebben om de torenhoge, en nog steeds stijgende, energieprijzen het hoofd te bieden. Het steunpakket wat het kabinet aan het MKB wil bieden om deze hoge energie-uitgaven te compensere...... Lees meer »

KSV-Chauffeur Sjaak Hofs na 43 jaar in de sierteelt met pensioen!

Geplaatst op

Bijna vijfenveertig jaar werkzaam als chauffeur, waarvan ruim 43 jaar als chauffeur in de sierteelt, daarmee is Sjaak een boegbeeld voor de sierteeltsector. “En dan te bedenken dat Sjaak nagenoeg geen dag verzuimd heeft en weken van meer dan veertig uur werken heel gewoon...... Lees meer »

KSV-chauffeurs voorzien van nieuwe bedrijfskleding

Geplaatst op

Begin juli zijn alle chauffeurs van KSV in nieuwe bedrijfskleding gestoken. Zij gaan voortaan de weg op met mooie poloshirts en vesten met het logo van KSV. Hierdoor stralen zij nog meer uit, waar KSV voor staat: professionaliteit, helderheid en herkenbaarheid !... Lees meer »

Ook dit jaar weer gladiolen voor de 4-Daagse

Geplaatst op

Zoals elk jaar vinden de gladiolen weer de weg via KSV naar de 4-Daagse. KSV zorgt dat de gladiolen weer in optimale staat en op tijd in Nijmegen aankomen. KSV wenst alle wandelaars succes voor hun laatste wandeldag op weg naar het felbegeerde Vierdaagsekruisje en de dik...... Lees meer »

Succes-story Tim compleet!

Geplaatst op

Afgelopen 15 juli behaalde onze chauffeur Tim zijn volledige CE-rijbewijs en daarmee is zijn succesverhaal compleet ! Tim kwam op 15 september 2021 bij KSV in dienst als chauffeur met een B-rijbewijs op het bakwagentje, in januari behaalde hij zijn volledige theorie-diplo...... Lees meer »

Heeft u vragen?
Bel: +31 (0)88 323 3311
Mail: info@ksvoostnederland.nlklantenservice