Hier kan een tekst komen

contact

Nieuws

Werk mee bij KSV: Aflevering 4

Geplaatst op

De laatste aflevering van "Werk mee bij KSV" staat online! Als sluitstuk van deze serie komt Bart Wezendonk, directeur van KSV Oost Nederland, aan bod.... Lees meer »

Werk mee bij KSV: Aflevering 3

Geplaatst op

Een nieuwe aflevering van "Werk mee bij KSV" staat online! We zoomen in deze aflevering in op onze nachtchauffeur Jaco Bouw.... Lees meer »

Werk mee bij KSV: Aflevering 2

Geplaatst op

De 2e aflevering van "Werk mee bij KSV" staat online!! In deze aflevering komt onze Planner Pyr Tromp aan het woord.... Lees meer »

Werk mee met KSV

Geplaatst op

Benieuwd wie er allemaal bij KSV werken? Bekijk hier de eerste aflevering van onze serie "Werk mee bij KSV" en kom er achter!... Lees meer »

Nieuwe KSV combinatie in uitvoering Kwekerij de Molenhoek

Geplaatst op

Molenhoek Met grote toewijding en enthousiasme werkt de Molenhoek aan de kwaliteit van hun producten, de Phalaenopsis. Planten maken de wereld mooier. Als er ook in goede sfeer gewerkt wordt dan ontstaat er “Magic”. De orchidee zelf is een warmte minnende plant. De... Lees meer »

KSV zet met nieuwe combinatie GroWplant in het zonnetje

Geplaatst op

GroWplant GroWplant is een dynamisch familiebedrijf waar op slimme, flexibele en duurzame manier planten worden gekweekt en verhandeld. Al meer dan 40 jaar is GroWplant gespecialiseerd in het produceren van een breed assortiment tropische planten en seizoensproducten.... Lees meer »

KSV Oost Nederland wenst u een gezond en veilig 2023 !

Geplaatst op

... Lees meer »

KSV Oost Nederland wenst u Fijne Feestdagen en een gelukkig en gezond 2023 !

Geplaatst op

... Lees meer »

Tegemoetkoming Energiekosten (TEK) kent lager maximum voor tuinders

Geplaatst op

Vrijdag 14 oktober jl. heeft Minister Adriaansens van Economische Zaken de reeds aangekondigde regeling Tegemoetkoming Energiekosten (TEK) voor energie intensieve MKB-bedrijven nader toegelicht. MKB-bedrijven, waarbij de energiekosten minimaal 12,5% van de omzet bedragen,...... Lees meer »

Steunpakket MKB bijna rond, kabinet wil helft stijging energiekosten vergoeden

Geplaatst op

Veel relaties van KSV zijn energie-intensieve MKB-ondernemingen, die in deze tijd moeite hebben om de torenhoge, en nog steeds stijgende, energieprijzen het hoofd te bieden. Het steunpakket wat het kabinet aan het MKB wil bieden om deze hoge energie-uitgaven te compensere...... Lees meer »

Heeft u vragen?
Bel: +31 (0)88 323 3311
Mail: info@ksvoostnederland.nlklantenservice