Hier kan een tekst komen

contact

Nieuws

Werk mee bij KSV: Aflevering 2

Geplaatst op

De 2e aflevering van "Werk mee bij KSV" staat online!! In deze aflevering komt onze Planner Pyr Tromp aan het woord.... Lees meer »

Werk mee met KSV

Geplaatst op

Benieuwd wie er allemaal bij KSV werken? Bekijk hier de eerste aflevering van onze serie "Werk mee bij KSV" en kom er achter!... Lees meer »

Nieuwe KSV combinatie in uitvoering Kwekerij de Molenhoek

Geplaatst op

Molenhoek Met grote toewijding en enthousiasme werkt de Molenhoek aan de kwaliteit van hun producten, de Phalaenopsis. Planten maken de wereld mooier. Als er ook in goede sfeer gewerkt wordt dan ontstaat er “Magic”. De orchidee zelf is een warmte minnende plant. De... Lees meer »

KSV zet met nieuwe combinatie GroWplant in het zonnetje

Geplaatst op

GroWplant GroWplant is een dynamisch familiebedrijf waar op slimme, flexibele en duurzame manier planten worden gekweekt en verhandeld. Al meer dan 40 jaar is GroWplant gespecialiseerd in het produceren van een breed assortiment tropische planten en seizoensproducten.... Lees meer »

KSV Oost Nederland wenst u een gezond en veilig 2023 !

Geplaatst op

... Lees meer »

KSV Oost Nederland wenst u Fijne Feestdagen en een gelukkig en gezond 2023 !

Geplaatst op

... Lees meer »

Tegemoetkoming Energiekosten (TEK) kent lager maximum voor tuinders

Geplaatst op

Vrijdag 14 oktober jl. heeft Minister Adriaansens van Economische Zaken de reeds aangekondigde regeling Tegemoetkoming Energiekosten (TEK) voor energie intensieve MKB-bedrijven nader toegelicht. MKB-bedrijven, waarbij de energiekosten minimaal 12,5% van de omzet bedragen,...... Lees meer »

Steunpakket MKB bijna rond, kabinet wil helft stijging energiekosten vergoeden

Geplaatst op

Veel relaties van KSV zijn energie-intensieve MKB-ondernemingen, die in deze tijd moeite hebben om de torenhoge, en nog steeds stijgende, energieprijzen het hoofd te bieden. Het steunpakket wat het kabinet aan het MKB wil bieden om deze hoge energie-uitgaven te compensere...... Lees meer »

KSV-Chauffeur Sjaak Hofs na 43 jaar in de sierteelt met pensioen!

Geplaatst op

Bijna vijfenveertig jaar werkzaam als chauffeur, waarvan ruim 43 jaar als chauffeur in de sierteelt, daarmee is Sjaak een boegbeeld voor de sierteeltsector. “En dan te bedenken dat Sjaak nagenoeg geen dag verzuimd heeft en weken van meer dan veertig uur werken heel gewoon...... Lees meer »

KSV-chauffeurs voorzien van nieuwe bedrijfskleding

Geplaatst op

Begin juli zijn alle chauffeurs van KSV in nieuwe bedrijfskleding gestoken. Zij gaan voortaan de weg op met mooie poloshirts en vesten met het logo van KSV. Hierdoor stralen zij nog meer uit, waar KSV voor staat: professionaliteit, helderheid en herkenbaarheid !... Lees meer »

Heeft u vragen?
Bel: +31 (0)88 323 3311
Mail: info@ksvoostnederland.nlklantenservice