Hier kan een tekst komen

contact

KSV-Chauffeur Sjaak Hofs na 43 jaar in de sierteelt met pensioen!

Geplaatst op

Bijna vijfenveertig jaar werkzaam als chauffeur, waarvan ruim 43 jaar als chauffeur in de sierteelt, daarmee is Sjaak een boegbeeld voor de sierteeltsector.
“En dan te bedenken dat Sjaak nagenoeg geen dag verzuimd heeft en weken van meer dan veertig uur werken heel gewoon vindt”, vertelt Bart Wezendonk, directeur van KSV Oost Nederland BV.
Vrijdag 2 september a.s. is het voor de exact 66 jaar en 7 maanden oude Sjaak Hofs de laatste werkdag bij het bedrijf...

KSV Oost Nederland BV is gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoeren van bloemen en planten. Het bedrijf zorgt voor de juiste verbinding tussen de verschillende schakels binnen de sierteeltketen in Nederland en Duitsland. KSV is opgericht in 2000 toen de toenmalige veiling VON Bemmel had besloten om haar transportbedrijf ITON over te dragen. ITON verzorgde jarenlang het transport van kwekers naar de veiling in Bemmel.

Sjaak werkte vanaf 5 juni 1979 bij ITON als chauffeur die toen de transporten verzorgde voor veiling VV’70, de voorloper van bloemenveiling VON, wat nu veiling Plantion heet. De overgang van ITON naar KSV was min of meer de continuering van de werkzaamheden die Sjaak uitvoerde.
Dus als het ware werkt Sjaak nu ruim 43 jaar voor dezelfde “werkgever”, in de  sierteeltvervoer veelal in Nederland en ten dienste van de veiling. In de loop der jaren is Sjaak een bekend gezicht geworden als ambassadeur voor niet alleen KSV maar ook voor veiling Plantion.

Sjaak kent de veilingen, de exporteurs en de kwekers als geen ander. Altijd en overal inzetbaar en altijd goede zin. Over te veel werk of extra werk klaagde hij nooit. Als chauffeur gaf hij het goede voorbeeld. Menig kandidaat-chauffeur is in de leer geweest bij Sjaak.
“Hij is loyaal, trouw, vriendelijk en zijn klanten lopen met hem weg. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Nergens te beroerd voor en alles deed hij in het teken en belang van de klant en het bedrijf. ”

Sjaak gaat van zijn verdiende pensioen genieten. Het kan wel na bijna 50 jaar gewerkt te hebben.

Sjaak zal meer thuis kunnen zijn bij zijn vrouw Janny, klussen bij zoon Ramon en bij dochter Corrine en er als opa zijn voor zijn kleinzoon Nyno. En... uiteraard meer tijd nemen om af toe een weekendje weg te gaan. Het is hem van harte gegund!

Voor de collega’s, familie, relaties en kennissen is er zaterdag 3 september 2022 een ‘receptie met een krat bier en hapjes op tafel’.

Ter gelegenheid van het behalen van Sjaak’s pensioengerechtigde leeftijd is er een filmpje gemaakt welke te zien is op YouTube via link:


via de website van KSV: www.ksvoostnederland.nl.

of via Facebook: https://www.facebook.com/ksv.oostnederland

 

deel dit bericht op

Naar het overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • KSV-Chauffeur Sjaak Hofs na 43 jaar in de sierteelt met pensioen!
Heeft u vragen?
Bel: +31 (0)88 323 3311
Mail: info@ksvoostnederland.nlklantenservice