Hier kan een tekst komen

contact

KSV zet met nieuwe combinatie GroWplant in het zonnetje

Geplaatst op

GroWplant

GroWplant is een dynamisch familiebedrijf waar op slimme, flexibele en duurzame manier planten worden gekweekt en verhandeld. Al meer dan 40 jaar is GroWplant gespecialiseerd in het produceren van een breed assortiment tropische planten en seizoensproducten.

GroWplant richt zich voornamelijk op de middelgrote termijnorders bestemd voor retail, bouwmarkt, grootwinkelbedrijf en discounter.  GroWplant investeert veel tijd en aandacht in vernieuwing van het assortiment, door het zoeken naar nieuwe soorten en het kweken van aparte variëteiten.

GroWplant gelooft in de kracht van samenwerking. Door samen groei te creëren met zowel collega kwekers, toeleveranciers, klanten en logistieke dienstverleners. Dit alles op een gemoedelijke en transparante manier.

KSV Oost Nederland B.V.

KSV is al jarenlang een betrouwbare partner in het sierteeltvervoer. Door de flexibele oplossingsgerichte benadering, korte lijnen en de uitstekende bereikbaarheid verzorgt KSV voor relaties in de gehele sierteeltketen de externe logistiek.

Sierteelt vraagt om optimale vervoerscondities onder alle omstandigheden. Van de kas naar de veiling of direct naar de klant. Het bedrijf weet welke zorg een kweker besteedt om de perfecte bloemen en planten te produceren. Die zorg houdt niet op bij het verlaten van de kas. KSV verzorgt onder ideale condities het transport van de met zorg gekweekte producten naar de eindbestemming. Met een modern wagenpark en deskundig personeel ontzorgt KSV haar relaties.

De aloude lijfspreuk “afspraak is afspraak” is en blijft datgene waarvoor KSV staat.

KSV vindt het belangrijk om hardwerkende kwekers zichtbaar te maken in hun reclame-uiting. Voor KSV rede om een prachtige nieuwe combinatie uit te rusten met de promotie GroWplant.

Hieronder een klein filmje van de aflevering van de nieuwe combinatie bij GroWplant welke te zien is op YouTube via link:


via de website van KSV: www.ksvoostnederland.nl.

of via Facebook: https://www.facebook.com/ksv.oostnederland

deel dit bericht op

Naar het overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • KSV zet met nieuwe combinatie GroWplant in het zonnetje
Heeft u vragen?
Bel: +31 (0)88 323 3311
Mail: info@ksvoostnederland.nlklantenservice