Hier kan een tekst komen

contact

Nieuwe KSV combinatie in uitvoering Kwekerij de Molenhoek

Geplaatst op

Molenhoek

Met grote toewijding en enthousiasme werkt de Molenhoek aan de kwaliteit van hun producten, de Phalaenopsis. Planten maken de wereld mooier. Als er ook in goede sfeer gewerkt wordt dan ontstaat er “Magic”. 

De orchidee zelf is een warmte minnende plant. De kassen zijn licht en worden per afdeling op de juiste temperatuur én luchtvochtigheid gehouden. De nevelige sfeer in de kas is samen met de kleurzweem van de verlichting in de ruimtes bijna net zo kleurrijk te noemen als de Phalaenopsis zelf.

De Molenhoek levert een exclusief kwaliteitsassortiment Phalaenopsis uitsluitend aan de vakhandel met als slogan: “Flowering the World with Dutch Phalaenopsis”.

KSV Oost Nederland B.V.

KSV is al jaren de betrouwbare schakel in het sierteeltvervoer van producent naar alle gewenste eindbestemmingen. KSV kenmerkt zich door de oplossingsgerichte benadering, korte lijnen en bereikbaarheid.  

KSV staat voor haar lijfspreuk, “afspraak is afspraak ”.

Sierteelt vraagt om optimale vervoerscondities onder alle omstandigheden. Van de kas naar de veiling of direct naar de klant. KSV weet welke zorg een kweker er aan besteedt om de perfecte bloemen en planten te produceren. Die zorg houdt niet op bij het verlaten van de kas. KSV verzorgt onder ideale condities het transport van de met zorg gekweekte producten naar de eindbestemming. Met een modern wagenpark en deskundig personeel ontzorgt KSV haar relaties.

KSV is er trots op om de naam van haar relaties te mogen uitdragen. Deze prachtige, nieuwe combinatie is uitgerust in de uitvoering van kwekerij “de Molenhoek.” KSV hoopt zo bij te dragen aan de positieve uitstraling van dit mooie bedrijf.


deel dit bericht op

Naar het overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • Nieuwe KSV combinatie in uitvoering Kwekerij de Molenhoek
Heeft u vragen?
Bel: +31 (0)88 323 3311
Mail: info@ksvoostnederland.nlklantenservice