Hier kan een tekst komen

contact

Vacatures

Chauffeurs binnenland

Wanneer:
Per direct.

Wie zoeken we:
Ben jij die gemotiveerde, enthousiaste en positief ingestelde chauffeur, die in het bezit is van alle benodigde rijbewijzen en chauffeursdiploma’s voor het rijden van een trekker/oplegger-combinatie?

Vereisten zijn Rijbewijs CE en Code 95.

Als je ervaring hebt in een soortgelijke functie en kennis van en ervaring hebt met geconditioneerd transport, is dat een pré.

Wat bieden wij:
Een fulltime baan (40 uur)

Uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Marktconform salaris


Chauffeurs in opleiding

Wanneer:
per direct.

Wie zoeken we:
Ben jij die gemotiveerde, enthousiaste, jonge en positief ingestelde persoon, die de mogelijkheid wil aangrijpen om het chauffeurs-vak te leren?
Of ben jij die persoon, die met enkele jaren ervaring toe is aan een nieuwe stap in zijn of haar carrière?

Wat bieden wij:
Een goed werkklimaat, geschikt materieel en een goede samenwerking.

Een fulltime baan (40 uur)

Uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Naast de ervaren chauffeurs die KSV in dienst heeft, vindt KSV het belangrijk om nieuwe mensen te werven. Uiteraard kunnen dit ook mensen zijn die al enkele jaren ervaring hebben en toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière.

Naast een goed werkklimaat, geschikt materieel en een goede samenwerking heeft KSV er voor gekozen om jonge mensen de mogelijkheid te geven om het chauffeurs vak te leren.

Dit houdt in dat KSV jonge mensen die geen chauffeursrijbewijs ( C en CE)  hebben in dienst neemt en de mogelijkheid biedt om deze opleiding te volgen. Tijdens het dienstverband worden deze mensen ingezet als loods- en/of washalmedewerker of bestuurder van een kleine bedrijfswagen waarvoor geen groot-rijbewijs noodzakelijk is. Zij doen dan al logistieke ervaring op en belangrijk: zij zijn op een goede manier met hun eigen toekomst en ontwikkeling bezig.

Voor meer informatie over alle vacatures kunt u contact opnemen met Michelle Poos (tel. 088-323 33 11).

Heeft u vragen?
Bel: +31 (0)88 323 3311
Mail: info@ksvoostnederland.nlklantenservice