Hier kan een tekst komen

contact

Nieuws

Ook dit jaar weer gladiolen voor de 4-Daagse

Geplaatst op

Zoals elk jaar vinden de gladiolen weer de weg via KSV naar de 4-Daagse. KSV zorgt dat de gladiolen weer in optimale staat en op tijd in Nijmegen aankomen. KSV wenst alle wandelaars succes voor hun laatste wandeldag op weg naar het felbegeerde Vierdaagsekruisje en de dik...... Lees meer »

Succes-story Tim compleet!

Geplaatst op

Afgelopen 15 juli behaalde onze chauffeur Tim zijn volledige CE-rijbewijs en daarmee is zijn succesverhaal compleet ! Tim kwam op 15 september 2021 bij KSV in dienst als chauffeur met een B-rijbewijs op het bakwagentje, in januari behaalde hij zijn volledige theorie-diplo...... Lees meer »

Introductie nieuwe website KSV !

Geplaatst op

Na een periode van nadenken, ontwerpen en bouwen, is onze nieuwe website live ! Met deze nieuwe website, gebouwd door OVK Webdesign, hopen we u te kunnen voorzien van nog meer bruikbare informatie over onze diensten, het vervoer van uw produkten en onze werkwijze.... Lees meer »

Ambitieus Plantion bouwt een nieuw verwerkingscentrum

Geplaatst op

Door de realisering van een nieuw, multifunctioneel verwerkingscentrum gaat Plantion meer faciliteiten bieden aan klanten en daarnaast ook haar logistieke stromen efficiënter inrichten. De nieuwbouw sluit aan op het bestaande gebouw. De beoogde oplevering is juli 2023.... Lees meer »

Europees wegtransport en stijgende brandstofprijzen

Geplaatst op

Door het conflict in Oekraïne zijn de dieselprijzen gestegen. De transportsector wordt hierdoor direct getroffen en is gedwongen om maatregelen te nemen om de hoge kosten te verlichten. De olieprijs, en dus de prijs van brandstoffen, is een van de belangrijkste zorgen van...... Lees meer »

Definitief cao akkoord Beroepsgoederenvervoer over de weg

Geplaatst op

Eind mei is een onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao beroepsgoederenvervoer bereikt. Voor een definitief akkoord moesten de vakbonden echter eerst nog hun achterban raadplegen. Deze achterbanraadpleging van de vakbonden heeft inmiddels plaatsgevonden en de vakbond...... Lees meer »

IRU diploma 2020

Geplaatst op

12 februari jl. zijn collega chauffeurs Sjaak Hofs en Rob Jansen onderscheiden met hun IRU Diploma of Honour 2020. Een uitstekende prestatie. Deze onderscheiding wordt verstrekt wanneer aan o.a. de volgende criteria wordt voldaan:... Lees meer »

Sjaak 65 jaar !

Geplaatst op

Vandaag is onze zeer gewaardeerde collega Sjaak Hofs 65 jaar geworden! Sjaak is vanmorgen verwend met een heerlijk slagroomtaart. Wij wensen hem nog vele mooie en gezonde jaren toe.... Lees meer »

In memoriam: Piet Kniest

Geplaatst op

Vandaag heeft ons het trieste bericht bereikt dat onze oprichter en oud-directeur Piet Kniest op 70-jarige leeftijd is overleden. Piet is op 15-jarige leeftijd begonnen in de sierteelt wereld. Uiteindelijk kwam hij terecht bij ITON, de vervoersafdeling van Bloemenveiling...... Lees meer »

Nieuwe oplegger in huisstijl Karma Plants

Geplaatst op

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. De nieuwe KSV oplegger uitgevoerd in de huisstijl van Karma Plants werd gepresenteerd bij Anthuriumkwekerij Karma Plants in Bemmel. Een prachtige oplegger uitgevoerd met laadklep en kachelverwarming waarmee de Anthuriums onder juiste...... Lees meer »

Heeft u vragen?
Bel: +31 (0)88 323 3311
Mail: info@ksvoostnederland.nlklantenservice