Hier kan een tekst komen

contact

Nieuws

IRU diploma 2020

Geplaatst op

12 februari jl. zijn collega chauffeurs Sjaak Hofs en Rob Jansen onderscheiden met hun IRU Diploma of Honour 2020. Een uitstekende prestatie. Deze onderscheiding wordt verstrekt wanneer aan o.a. de volgende criteria wordt voldaan:... Lees meer »

Sjaak 65 jaar !

Geplaatst op

Vandaag is onze zeer gewaardeerde collega Sjaak Hofs 65 jaar geworden! Sjaak is vanmorgen verwend met een heerlijk slagroomtaart. Wij wensen hem nog vele mooie en gezonde jaren toe.... Lees meer »

In memoriam: Piet Kniest

Geplaatst op

Vandaag heeft ons het trieste bericht bereikt dat onze oprichter en oud-directeur Piet Kniest op 70-jarige leeftijd is overleden. Piet is op 15-jarige leeftijd begonnen in de sierteelt wereld. Uiteindelijk kwam hij terecht bij ITON, de vervoersafdeling van Bloemenveiling...... Lees meer »

Nieuwe oplegger in huisstijl Karma Plants

Geplaatst op

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. De nieuwe KSV oplegger uitgevoerd in de huisstijl van Karma Plants werd gepresenteerd bij Anthuriumkwekerij Karma Plants in Bemmel. Een prachtige oplegger uitgevoerd met laadklep en kachelverwarming waarmee de Anthuriums onder juiste...... Lees meer »

Heeft u vragen?
Bel: +31 (0)88 323 3311
Mail: info@ksvoostnederland.nlklantenservice